Deelnemers van Stichting Uitblinkers bestaat op dit moment uit een groep van ongeveer 5 personen, bestaande uit zowel medewerkers als mensen met een zorgovereenkomst. Regelmatig sluiten er ook andere personen aan die hiervoor uit worden genodigd.

Als Deelnemer van Uitblinkers denk je mee over allerlei onderwerpen en aandachtspunten. Dit kan zijn over bijvoorbeeld de thema’s van de nieuwsbrieven, aandachtspunten binnen de organisatie, het jubileum, maar ook het geven van adviezen en tips.

Ongeveer 1x per 6 weken vindt er overleg plaats via Signal beeldbellen, dit is een beveiligde app op je telefoon. Daarnaast maken we ook gebruik van de chatfunctie van Signal. Het contact is laagdrempelig en alle informatie die wordt gedeeld wordt vertrouwelijk behandeld. Aan de hand van de agenda en ingebrachte onderwerpen brainstormen we samen en gaan we met elkaar in gesprek.

Ook jij kunt Deelnemer van Stichting Uitblinkers worden. Iedereen is uniek en heeft zijn eigen kwaliteiten. Elke stem telt en wordt echt gehoord. Samen komen we tot oplossingen, ideeën en blinken we uit in onze samenwerking.

Heb je vragen of wil je graag deelnemen? Neem dan contact met ons op via deelnemers@hulpvanuitblinkers.nl

Links naar Nuttige pagina’s

 

Nieuwsbrieven:

NIEUWSBRIEF 2024-04

NIEUWSBRIEF 2023-12

NIEUWSBRIEF 2023-10