Voor jou

Uitblinkers is er voor jou als je jongere bent vanaf 12 jaar of volwassen bent en als:

  • je het leven moeilijk vindt, of
  • je problemen hebt, of
  • anderen vinden dat je een probleem hebt of bent

De problemen kunnen op allerlei gebieden zijn: thuis, in de buurt, werk/ school, vrienden, alcohol- of drugsgebruik, geldproblemen, enzovoorts. Ook als je in aanraking bent of bent geweest met politie en justitie ben je welkom.

Herken je één of meer van de volgende gedachten?

Ik wil of kan méér
Alles is mijn schuld
Niemand begrijpt mij
Ik ben woedend
Ik voel me zo wanhopig
Ik heb schijt aan alles
Ze geven mij steeds de schuld
Ik schaam me zo
Ze vinden me stom
Ik zie het niet meer zitten
Ze zijn boos op mij
Ik kan niks
Ze zijn allemaal tegen mij
Ik wil rust
Ik ben zo eenzaam
Het is allemaal zo verwarrend

Als je bijvoorbeeld gedachten hebt dat je niet meer weet wat je moet doen, dat je je problemen niet meer alleen kunt oplossen of niet weet hoe, dat je niet goed weet hoe met de dingen om te gaan en je zou wel hulp willen om je situatie te veranderen…

Dan kun je bij Uitblinkers terecht. Je mag altijd contact opnemen als je twijfelt of vragen hebt. Meer informatie over de manier waarop wij naar aanmeldingen kijken, kun je vinden bij Screeningscriteria.